Adem je Zacht ademworkshop

Adem je Zacht – workshop bewust ademen voor vrouwen

Bewust ademen, bewust voelen en leven

Jij bent als vrouw bewust bezig met je lichaam, je leven en je werk.

Toch merk je, dat je het vaak behoorlijk lastig vindt om de verbinding met jezelf en anderen te blijven voelen in de hectiek van alledag.

Workshop Adem je Zacht
Workshop Adem je Zacht

Dan heb ik goed nieuws voor je, want je
eigen ademhaling is een een prachtige manier om je weer echt met je eigen innerlijke wijsheid te verbinden. Jouw eigen adem is je persoonlijke gids op jouw levenspad.

Adem je Zacht – ademen naar rust, stilte en wijsheid

Voor ons vrouwen kan de adem zo prachtig zijn, ze heeft haar eigen melodie, haar eigen ritme en ze is prachtig en zelfs sensueel. Heb je wel eens echt geluisterd wat voor boodschap ze je vertelt? Als je heel stil, diep naar binnen luistert naar het lied van je adem? Dat lied, wat zomaar ontstaat, uit de stilte, in verbinding met jouw hart. Durf je je daarvoor te openen? Durf je dat te ontvangen? Durf je dat? Naar die zachtheid toe?

De weg naar binnen volgen  – je zachtheid ademen

Workshop Adem je Zacht

Om je zachte vrouwelijke eigenschappen zoals intuïtie, verbinden, genieten, voelen, zijn en wijsheid weer echt te gaan ervaren, te gaan herkennen, is het nodig de weg naar binnen te nemen. Door je weer diep te gaan verbinden met  en echt te gaan luisteren naar wat er werkelijk in jou leeft, kun je de zachte vrouwelijke krachten in jezelf tot leven kussen en gaan inzetten om in balans te komen.

Je eigen ademhaling wijst je de weg naar binnen – ze vertelt je wie jij bent en hoe het met je gaat, ze wijst je van daaruit de weg naar buiten.

Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

Het wordt steeds helderder hoe nodig het in deze tijd is de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke te herstellen. We hebben met z’n allen heel lang geleefd vanuit mannelijke waarden en hebben de vrouwelijke essentie op allerlei manieren onderdrukt en minderwaardig gemaakt. Het is daarom belangrijk dat je je vrouwelijke eigenschappen in jezelf leert (h)erkennen, koesteren en voeden, om ze vanuit ware kracht, van binnenuit, vanuit je authentieke zelf, in balans te kunnen brengen met de mannelijke eigenschappen in jezelf en de wereld om jou heen. In deze korte vrouwen ademcursus gaan we deze balans versterken.

Inhoud van de workshop Adem je Zacht

In een groep ga je ervaren hoe je door middel van adem tot jouw diepste kern kunt komen. We doen ademhalingsoefeningen (o.a. verbonden ademhaling en hartcoherentie), grondingsoefeningen, geleide meditaties speciaal voor vrouwen, bewustzijnsoefeningen en we delen (naar behoefte) onze ervaringen. De groepsenergie zorgt voor een extra dimensie – 1 en 1 is altijd minstens 3.

Praktische informatie workshop Adem je Zacht

  • Datum van de eerstvolgende Adem je Zacht Workshop: nog niet bekend
  • Locatie: nog niet bekend
  • Je investering: € 39,– (inlcusief 21% BTW, koffie/thee/wat lekkers en lesmateriaal)
  • Er is plaats voor maximaal 8 vrouwen in deze workshop

Wil je je aanmelden voor Adem je Zacht of wil je graag meer informatie? Bel of mail me:

telefoon mobiel: 06 53171756
e-mail: zingjezachtekracht@gmail.com