Individuele coaching voor vrouwen

Individuele begeleiding naar meer zelfvertrouwen

Op weg naar jouw droomleven

Omdat jij als vrouw natuurlijk uniek bent, is het fijn als iemand liefdevol, positief motiverend en professioneel met jou meekijkt en je een stukje begeleidt op jouw eigen unieke weg. Jou helpt overtuigingen die jou niet meer dienen te vervangen door nieuwe, gezondere en meer positieve overtuigingen. Ik help je graag om die stappen te zetten – met een serie van zachte èn daadkrachtige sessies gaan wij jouw doel bereiken. Zodat jij stap voor stap (weer) (zelf)vertrouwen krijgt in jouw vrouw-zijn, in jouw power vanuit zachte kracht. Ook kijk en denk ik graag met je mee over jouw mooiste talenten en dromen en hoe je die twee kunt combineren in je werk en leven. Hoe je zonder jezelf geweld aan te doen, buiten je tot nu toe gebaande paden kunt gaan treden. Ik kijk ook graag samen met jou hoe je de stap zet naar een beter lijf- en stem-bewustzijn, zodat je weer vol vertrouwen kunt luisteren naar de wijsheid van jouw eigen lichaam en jezelf zónder iets “neer te zetten” kunt presenteren in jouw persoonlijk leven en je werk.

De weg naar jouw droomleven

Jouw talenten en dromenHet is mijn grote passie om vrouwen te begeleiden naar voluit vrouw-zijn, naar leven en werken vanuit jouw echte zachte kracht en je angst te transformeren in zelfvertrouwen en eigen waarde.

Zodat je jouw talenten herkent en je dromen (her)ontdekt en durft te gaan waarmaken. Want dat is niet alleen maar weggelegd voor andere vrouwen – dat kun jij ook, ik weet het zeker! En zodat jij de stap kunt zetten om te gaan schitteren op het podium van jouw eigen leven.

Ademwerk, bewustzijnsoefeningen en gesprekken

In mijn holistische adem- en stempraktijk maak ik gebruik van een combinatie van ademwerk, bewustzijnsoefeningen en gesprekken over wat jou bezighoudt, met aanvullende stem- en lichaamsoefeningen, geleide meditaties, visualisaties en affirmaties. Door deze veelzijdige aanpak, kom je verder dan met praten alleen. Als je alleen gesprekken voert, zul je wel inzichten krijgen, maar blijft de diepe ervaring ervan vaak uit en juist díe leidt vaak tot echte, concrete verandering in je gewoontes en overtuigingen.

Transformeren van oude overtuigingen

Ademwerk in combinatie met gesprekken en aanvullende oefeningen is een prachtige methode om oude overtuigingen te transformeren en ze door nieuwe te vervangen. Ook helpt het om oude, in het lichaam opgeslagen en door het lichaam opgevangen pijn uit het verleden te helen en daardoor ruimte te maken voor nieuwe ervaringen, in plaats van telkens nieuwe ervaringen aan oude pijn toe te voegen.

Ademwerk transformeertAdemen is daarnaast een prachtige methode om je bewustzijn te laten groeien – je bewustzijn over je eigen lichaam, je gedachtes, je emoties en gevoelens, waardoor veel meer helderheid in je hoofd ontstaat en je veel makkelijker onderscheid kunt maken tussen emoties, die met jou aan de haal gaan, en gevoelens, die je rustig kunt ervaren en benutten als leidraad om jouw hart te volgen in je leven.

Praktische informatie individueel traject

Een individueel coachingstraject voor vrouwen bestaat uit een intakegesprek en 5 vervolgsessies. In het intakegesprek bepalen we samen aan welke zaken die voor jou belangrijk we gaan werken en met welke tussentijd de vervolgsessies zullen plaatsvinden. Gemiddeld is dat met een termijn van telkens 2 weken. Na de eerste 6 sessies  bekijken we samen welke behoefte bestaat aan een vervolg- of ondersteuningstraject.

Voor mij is het een bewuste keuze om individuele coaching alleen in een serie van sessies aan te bieden. Mijn ervaring is, dat bewustzijn er vaak snel is (het hoofd begrijp waar het over gaat), maar dat echt overtuigingen ombuigen en dus echte stappen zetten in jouw dagelijks leven meer tijd nodig heeft. Mijn kracht ligt er in om jou te inspireren en te motiveren deze stappen ook daadwerkelijk te zetten! Uiteraard is je intake-sessie een kennismakingssessie – mocht het niet goed voor je voelen om verder te gaan, dan betaal je alleen de intake.

Het tarief voor een individueel coachingstraject – intakesessie van 90 minuten en 5 vervolgsessies van 60 minuten – is € 488,– Dit tarief is inclusief 21% BTW voor privé sessie en exclusief 21% BTW als je als ZZP’er of vanuit een bedrijf dit coachingstraject volgt.

Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Bel of mail me:

telefoon mobiel: 06 53171756 (Monique)
e-mail: zingjezachtekracht@gmail.com