Over mij

Hoe ik mijn hart volgde en alles kwijtraakte

Monique van der Hoeven – foto: Nike Martens

Mijn verhaal deel ik hier graag met jou!

Als ik jou een stukje ga begeleiden in het vinden van jouw ware stem, het volgen van de stem van jouw hart en het leven van jouw waarheid, vind ik het niet meer dan logisch dat ik mezelf aan jou laat zien. Ik hoop dat mijn verhaal jou inspireert om je eigen wijsheid, je intuïtie te volgen – ook al lijkt het soms helemaal de verkeerde kant op te gaan – om te luisteren naar de zachte stem van je hart en het leven van je dromen voor jezelf te creëren.

Hieronder lees je de korte versie van mijn verhaal – als je het hele verhaal wil lezen, klik dan hier.

Ik deed het: ik volgde mijn hart

Ik deed het, ik volgde mijn hart, al lang geleden, in 1998. Ik volgde een rare roeping, die uit het niks kwam, en vervolgens gaf ik mijn vaste baan in loondienst op, om zangeres te worden, ik werd zangeres en volgde meer en meer mijn hart…

Mijn passie volgen èn keihard werken

DCF 1.0
Monique van der Hoeven CD opname Londen

Ik volgde mijn passie en werkte kei- en keihard daarvoor. En tòch ging het mis – want onder mijn passie zaten nog ongelofelijk veel beperkende overtuigingen. Ik werd daardoor vaak overspoeld door emoties en gedachten, die mij en mijn passie niet hielpen. En die zorgden er voor dat het ondanks alles helemaal mis ging. Met mijn leven, mijn grote liefde, mijn veiligheid, mijn zangcarrière, mijn gezondheid en uiteindelijk met mijzelf…

Overtuigd, van huis uit, dat ik alleen bestaansrecht had, als ik heel erg goed was in alles wat ik deed, beter dan de ander. Dat ik altijd kei-en keihard moest werken – bloed, zweet en tranen en me vooral niet aanstellen – en dat werken – dat werk waar je geld mee kunt verdienen – per definitie niet leuk of makkelijk kon zijn (dus durfde ik met mijn werk als zangeres waar ik van genoot al helemaal niet te klagen).

Alles weg… en mezelf hervonden

En zo verdween alles waar ik ooit van had gedroomd. En vanuit daar vond ik mezelf, hervond ik mijn passie voor het leven, voor de liefde, voor mijn werk.

Wil je weten hoe dat ging? Lees dan hier mijn hele verhaal. Wil je meer weten over mijn werk- en opleidingsachtergrond, dan kun je hier klikken.

Wil je zelf meer gaan leven vanuit je zelf en vanuit je hart? Bel of mail me voor een afspraak:

telefoon mobiel: 06 53171756
e-mail: zingjezachtekracht@gmail.com