Rite of the Womb – 13de Rite van de Munay-ki

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf bevrijd hebben van lijden. Deze lijn wil voor ons dat wij ons herinneren:

Rite of the Womb Zing je Zachte Kracht
Rite of the Womb – Zing je Zachte Kracht

“The womb is not a place to store fear and pain,
The womb is to create and give birth to life”

 “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,
De baarmoeder is een plek voor creatie en het baren van nieuw leven”.

Huiselijke, warme bijeenkomst en ceremonie bij The Rite of the Womb

Samen met Jolien Dalenberg van Opruimfeest (www.opruimfeest.nl)  mocht ik zelf deze rite een tijd geleden ontvangen en we waren allebei geraakt door haar mooie zachte kracht, de intense verbinding die we voelden en de sterke bevrijdende en positieve impact die het op ons persoonlijke leven en werk heeft.

Rite of the Womb bijeenkomst
Rite of the Womb bijeenkomst

Het maakt ons blij deze rite weer verder te mogen delen met andere vrouwen en we hebben ons allebei laten registreren als Wombkeeper.  Het is tijd dat wij als vrouwen onze pijn en angst over de eeuwenlange collectieve onderdrukking van de vrouwelijke energie gaan loslaten en weer mogen voelen wat zij werkelijk is: wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

Op een aantal data organiseren we laagdrempelige, warme en huiselijke bijeenkomsten voor maximaal 8 vrouwen, waarbij we een mooie ceremonie houden en de Rite of the Womb doorgeven.

Voor de data kun je op de agenda kijken.

Individueel consult en Rite of the Womb

Wil je de Rite liever alleen ontvangen? Dat is ook mogelijk. Je kunt een afspraak maken voor een coachingsessie met daarbij een persoonlijke ceremonie, meditatie en Rite of the Womb overdracht.

Wat is de Rite of the Womb?

Veel vrouwen dragen, bewust en/of onbewust, pijn van onze moeders en voormoeders en verwondingen uit vorige levens met zich mee en/of hebben een trauma opgelopen in dit leven, waardoor ze voor een deel werden afgesloten van hun vrouwelijke kracht. 

De Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf en aan elkaar, het is een krachtige, wereldwijde “reiniging, een heling en zegening, die de vrouwelijke kracht in jou weer activeert en laat stromen. De Rite of the Womb is de 13e rite van de Munay Ki – een krachtige inwijding, die ons is gegeven via de vrouwenlijn van de “School of the Four Winds”.

De rite is een krachtige energie-overdracht en brengt, in alle zachtheid, de moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van het vrouw-zijn.

Vanaf het moment dat jij de Rite hebt ontvangen, mag je haar zelf weer doorgeven aan (liefst zoveel mogelijk) vrouwen.

Rite of the Womb Utrecht
Rite of the Womb Utrecht

Meer informatie over de Rite of the Womb kun je vinden op www.theriteofthewomb.com/3

Ook kun je het volgende youtube filmpje bekijken, waarin je kunt zien hoe de Rite of the Womb in haar werk gaat: https://www.youtube.com/watch?v=YBgKOzx1ooQ&feature=youtu.be

Voor wie is de Rite of the Womb?

The Rite is helend en bekrachtigend voor alle vrouwen, jong en oud. Ook als je geen baarmoeder meer hebt of niet meer menstrueert is de Rite voor jou.

We merken dat vrouwen het vaak fijn vinden om samen met een vriendin naar een bijeenkomst te komen – die ervaring hebben we natuurlijk zelf ook, dus dat moedigen we zeker aan. Het is fijn als je je ervaring van te voren en ook naderhand kunt delen met iemand!

Mannen kunnen ook aanwezig zijn bij de Rite of the Womb – ook voor hen is de Rite helend – maar wij hebben er voor gekozen in onze ceremonie alleen met vrouwen te werken

Praktische informatie Rite of the Womb

Kosten voor deelname zijn € 30 per persoon.

Wil je graag deelnemen aan een van de geplande bijeenkomsten of wil je graag meer weten of een afspraak maken? Bel of mail me!

telefoon mobiel: 06 – 53171756 (Monique)
e-mail: zingjezachtekracht@gmail.com