Zangcirkel voor vrouwen

Laagdrempelige zangworkshop voor vrouwen

Sinds 2014 organiseer ik in Utrecht al zangcirkels voor vrouwen. De zangcirkel is een heel laagdrempelige en toegankelijke workshop voor alle vrouwen die van zingen houden. Het maakt absoluut niet uit of je van jezelf vindt dat je goed kunt zingen, een mooie stem heb, muzikaal bent, of juist helemaal niet. De zangcirkel is een plek, waarin je kunt ervaren dat je samen al heel snel en moeiteloos, met veel plezier mooie muziek kunt maken. Laat jezelf maar eens verrassen als je het nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Op 17 juli en 14 augustus 2016 geef ik weer ter kennismaking twee zomer-zangcirkels in Utrecht. Ze vinden plaats in Tuinhuis Het Groene Dak, van 19 – 21 uur. Je kunt je aanmelden via de website als je een keer mee wilt komen zingen!

In de zomer van 2016 begin ik, in samenwerking met Marjolein Hoofwijk van ’t Roerweike ook een zangcirkel voor vrouwen in Roermond. Voor mij is het ongelofelijk leuk om ook op deze manier weer terug te keren naar mijn “Limburgse roots“.

Bekijk hier het introductiefilmpje voor de zangcirkel in Roermond:

Wat zingen we in de zangcirkels?

In de zangcirkels zingen we een- of meerstemmig – geen zorgen als je daar nog helemaal geen ervaring mee hebt, er zijn altijd een aantal voorzangers aanwezig die helpen met instuderen en je kunt een aantal liederen beluisteren in een apart youtube-kanaal, waar we ze zelf hebben ingezongen. Je hoeft dus absoluut geen noten te kunnen lezen om mee te komen doen.

We zingen allerlei liederen als bijvoorbeeld Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij, Make you feel my love van Adèle, of Are you going to Scarborough Fair van Simon&Garfunkel, maar ook mantra’s zoals The river is flowing of Jaya Jaya Devi Mata, en natuurlijk canons, zoals I like the flowers.

Informatie geplande zangcirkels voor vrouwen

't Roerweike Roermond
’t Roerweike Roermond

In Roermond staan twee kennismakings-zangcirkels gepland, op vrijdagavond 1 juli en op zaterdagavond 3 september, van 19.00 – 21.00 uur bij ’t Roerweike in St. Odiliënberg/Roermond.

Ook in Utrecht geef ik in de maanden juli en augustus twee introductie-zangcirkels: op zondagavond 17 juli en op 14 augustus vinden zomer-zangcirkels plaats  in Tuinhuis Het Groene Dak, telkens van 19 – 21 uur.

In elke zangcirkel is plaats voor maximaal 20 vrouwen.

Voor deze kennismakingsworkshops geldt een speciaal introductietarief van € 15 per persoon per avond. Vanaf oktober organiseren we deze locatie gemiddeld 6 zangcirkels per jaar, kosten zijn dan € 25 per persoon per avond. Voor actuele data kun je kijken in de agenda.

Meer informatie of aanmelden?

Lijkt het je leuk een keer mee te komen zingen in een zangcirkel? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer!

Tel.: 06 53171756 (Monique)
e-mail: zingjezachtekracht@gmail.com